126. The Wicker Mission Impossible : A Tom Cruise Rampage

Av TT Filmpodcast

Avsnittet publicerades: 8/22/2018

Beskrivning

I det actionladdade avsnitt 126 så har vi som alla andra också sett Tom Cruise senaste installation i MISSION IMPOSSIBLE-serien: FALLOUT. Ethan Hunt jagar bomber och vi diskuterar om serien fortfarande levererar högkvalitet action eller håller Tom Cruise stjärna på att falna?

Vi nöjer oss inte med att bara prata om Mission Impossible. I vår ständige serie "Tomas Törnros läxar upp sina barn i modern filmkonst" har turen kommt till Jack Reacher, Tom Cruise andra Franchise. Går detta hem hos Törnros actiontörstande barn eller tycker de bara att det är tråkigt?

Vi har kollat in Blu-ray-aktuella Rampage som bygger på ett klassiskt arkadspel från 80-talet. Thomas blir nostalgisk och Tomas tar fram motorsågen.

Stephen King tipsade om Netflix-aktuella jägarthrillern CALIBRE på Twitter. Han tyckte att den hade en Hitchcock-vibe samt en bit av The Wicker Man.
Vi har spanat in CALIBRE och den filmen är vi INTE alls överrens om. Kriget är ett faktum.

Appropå THE WICKER MAN så var det Tomas uppdrag till denna kväll. Det är en film från 1973 där Christopher Lee och Britt Ekland frontar. Blir det att ta fram motorsågen igen tro.


Det blir återigen en fullproppad timme med film som sträcker sig mellan 1973Välkomna-2018. Häng med. Det blir kul!

Varmt välkomna

Om podcasten

TT Filmpodcast pratar om film, skådespelare, regissörer, stora Blockbusters och smala indiefilmer. Podcasten tar upp båda nya filmer och gamla klassiker. Vi tipsar om filmerna du missat och varnar för skräpet. Vi gör då och då specialprogram om olika filmsviter eller genrer.