Avsnitt 137: Tidskrifter som flippar ur och livsmedel med tillsatt protein

Jacob och Wille diskuterar lite allt möjligt i det här avsnittet av Tyngre Träningssnack. Du får bland annat veta varför tidskriften BJSM har flippat ut helt den senaste tiden, hur knäna mår hos tidigare fotbollsproffs, varför du ibland kan lukta ammoniak eller aceton efter din träning och vilka eventuella nackdelar det skulle kunna finnas med tillsatt protein i olika livsmedel. På Tyngre Träningssnacks instagram kan du hitta bilder relaterat till detta (och tidigare) avsnitt. Hålltider 00:00:00 En tråkig men ändå värdig inledning 00:05:27 Tidskriften British Journal of Sport Medicine (BJSM) har flippat ur helt 00:08:44 Före detta fotbollsspelare har mer knäproblem än övriga befolkningen 00:23:16 Finns det nackdelar med processat/tillsatt protein 00:29:23 Alkohol i styrketräningsvärlden 00:36:12 Vad hade Wille och Jacob eventuellt vela doktorera inom 00:45:00 Varför kan man ibland börja luka ammoniak? 00:46:08 Varför kan man ibland börja luka aceton? 00:51:35 Varför har så många lättare att tro på en enskild person än forskning?

Om Podcasten

Följ med på djupet när fysioterapeuterna Jacob Gudiol och William Valkeaoja snackar träning.