#305 Framtidens Mat - Micael Simonsson

Vilka nya proteiner kan vi äta om några år? Hur kommer framtidens mat att smaka och se ut? Tetra Paks utvecklingschef Micael Simonsson tror bland annat på köttersättningar från svampjäsning, hybridproteiner och 3D-printad mat. En framtid där vi kan tillgodose näringsbehovet globalt utan att nödvändigtvis kompromissa på smak. Idag diskuterar vi framtidens mat i en underbar kvart med den smarta och visionära utvecklingschefen på Tetra Pak!    Glöm inte prenumerera och följ oss på instagram

Om Podcasten

Under 15 är podden som demokratiserar kunskap och lär dig nya saker varje måndag på under femton minuter. I varje avsnitt bjuds det in en expert där Henric Smolak och gästen diskuterar ett hett aktuellt ämne. En perfekt podd att lyssna på påväg till eller ifrån jobbet för att hålla dig uppdaterad i heta teknologier och digitala fenomen. Prenumerera på podden och följ oss på instagram @underfemton