Till podcasten

14. Paul Svensson: Kock, Återvinnare och Hållbarhetsaktivist - Vägen Mot Paradiset

Avsnittet publicerades: 5/30/2019

Paul är en av Sveriges främsta kockar som både vunnit flera priser, skrivit kokböcker och medverkat i flera TV-program. Han är också väldigt aktiv inom hållbarhetsfrågan och har blivit något av en frontfigur i matsvinnsfrågan där han skapar njutningsfulla rätter av ingredienser andra med mindre fantasi och kompetens skulle betraktat som skräp. Han har blivit en person som jag verkligen ser upp till och som jag är stolt över att kunna kalla min vän. Dagens avsnitt är en live podcast inspelad med ca 100 personer i publiken på Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan i Stockholm. Det var premiär för oss och något måste ju nästan gå fel, så under en period blir ljudkvaliteten sämre på grund av att datorns batteri dog. Den byttes dock ut så sen blir ljudet bra igen. Samtalet spänner över flera viktiga ämnen men vi lyckades hålla det på en avslappnad nivå vilket jag tror du som lyssnar kommer uppskatta. Det här var första livepodden men fler kommer eftersom responsen från publiken var fantastisk. Välkommen att ta del av mitt samtal med Paul!

Om podcasten

Följ med entreprenören, hälsoaktivisten och planetskötaren Johannes Cullberg när han intervjuar de ledande forskarna, entreprenörerna, atleterna och personligheterna inom hälsa och hållbarhet. Det här är en podcast som vill skapa en ökad klarhet kring komplexa och högaktuella teman, som ger dig inspiration och verktyg att utveckla både din egen hälsa och vår planethälsa. Johannes använder sin nyfikenhet och engagemang för att lära sig själv och dig som lyssnar så mycket som möjligt i samtalen med några av de skarpaste och mest inspirerande personerna idag.