67. Renée Voltaire om favoritmaten, matkärlek, kreativitet, smaker och annat inspirerande

Jag träffar entreprenören, kokboksförfattaren och ständiga inspirationskällan Renée Voltaire. Vi pratar hur man kan man bli mer kreativ i köket, vikten av att laga sin egen mat, smaker, nya produkter, vad hon är besatt av just nu och annat roligt. Superpeppande och matnördigt avsnitt! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Allt fler svenskar väljer att äta växtbaserat, både med tanke på smaken, hälsan, djuren och planeten. I Vegopodden pratar vi om den nya gröna maten, de senaste trenderna och hur du gör de rätta valen för att må bättre. Det blir helt enkelt mat och livsstil med ett helhetstänk så att både du och planeten mår bättre. Prenumerera nu för att inte missa kommande avsnitt!Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet. Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.