Ramia Salgo, butikschef på Smarteyes och servicestjärna, om hur hennes team ger wowservice till sina kunder, sin egen serviceresa och konkreta tips för att ge ännu bättre service!

Vad är det egentligen Ramia på Smarteyes gör för att sticka ut och få lojala kunder som blir deras ambassadörer?Hur får du egentligen ett engagerat team som hela tiden vill göra det lilla extra för kunderna så det blir wow? Vilka misstag bör man undvika och finns det något framgångsrecept för alla som vill bli bättre på service?Lyssna på när servicestjärnan och butikschefen Ramia Salgo delar med sig av framgångstips och och inspiration för hur du kan ge dina kunder wowservice.Avsnittet är cirka 15 minuter. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Sveriges första podd om service med serviceproffset Emilie Loman från wowservice.se!Med nyfikenhet i kombination med egna erfarenheter och toppat med olika spännande gäster avhandlas det på cirka 15 minuter per avsnitt ämnen inom service och kundupplevelse, ämnen med hög igenkänningsfaktor som många av oss kan ta till sig av. Det räcker inte med att bara ge bra service längre utan du behöver ge wowservice för att behålla dina kunder och sticka ut.I Wowpodden får du inspiration, värdefulla tips och erfarenheter från hur det fungerar i praktiken kombinerat med fakta och forskning för att du ska kunna skapa magiska kundupplevelser!Wowservice - Skapar kunder som köper mer och berättar om er för fler! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.