Teresa Acuña Lopez, kulturstrateg och grundare Culture by Design, om vinningen att jobba strategiskt med sin företagskultur och hur du kommer igång!

En fungerande företagskultur som präglas av arbetsglädje och engagemang leder till ännu bättre resultat. En kultur som är icke fungerande kan leda till många ersättningsrekryteringar, minskad produktivitet och hög sjukfrånvaro.Men hur får man till den där arbetsglädjen och engagemanget då? Hur kan man jobba strategiskt med sin företagskultur och vad är vinningen med det? Hur vet man om den kulturen man har på företaget är bra eller dålig? Och vad är egentligen ett culture-crew?Lyssna på när Teresa Acuña Lopez, kulturstrateg och grundare av Culture by Design, delar med sig av insikter och konkreta tips till dig som vill arbeta strategiskt med din företagskultur.Du kan kontakta Teresa här:https://www.linkedin.com/in/teresa-acuña-lopez-a045ba17/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Om Podcasten

Sveriges första podd om service med serviceproffset Emilie Loman från wowservice.se!Med nyfikenhet i kombination med egna erfarenheter och toppat med olika spännande gäster avhandlas det på cirka 15 minuter per avsnitt ämnen inom service och kundupplevelse, ämnen med hög igenkänningsfaktor som många av oss kan ta till sig av. Det räcker inte med att bara ge bra service längre utan du behöver ge wowservice för att behålla dina kunder och sticka ut.I Wowpodden får du inspiration, värdefulla tips och erfarenheter från hur det fungerar i praktiken kombinerat med fakta och forskning för att du ska kunna skapa magiska kundupplevelser!Wowservice - Skapar kunder som köper mer och berättar om er för fler! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.