Brottarbröder - Martin & Jimmy Lidberg

Brottarbröder är en ny podd med bröderna Martin Lidberg och Jimmy Lidberg.

Det här är en fängslande intervju-podd där de möter fascinerande och spännande människor, samtidigt som den underhåller och väcker tankar.

Prova traileravsnittet här

Utöver traileravsnittet finns det 3 avsnitt ute just nu

Avsnitt 1 - Markoolio

Marko "Markoolio" Lehtosalo besökte första avsnittet av Brottarbröder där han hade ett känslosamt samtal med Martin och Jimmy om deras gemensamma tuffa uppväxt. De diskuterade också rädsla, att spela en roll, Marko's vinst i Let's Dance och andra ämnen i ett fullmatat avsnitt.

Avsnitt 2 - Peg Parnevik

Peg Parnevik är gäst i Brottarbröderna där de har ett mycket personligt samtal om hennes uppväxt med kända föräldrar, hennes artistkarriär, prestationsångest, feminism och hennes omtalade uppbrott med Filip Lamprecht. De berör även andra ämnen i ett avsnitt som är väl värt att lyssna på och dela.

Avsnitt 3 - Per Moberg

I detta avsnitt av Brottarbröderna besöker de skådespelaren Per Morberg och har en av de mest öppenhjärtliga intervjuerna som han har gjort. De pratar om hans bekräftelsebehov, hans tuffa uppväxt som han delar med bröderna, om att spela en roll, matlagning och samhällsklimatet. Trots att ljudkvaliteten inte är lika bra som vanligt, så är avsnittet fullspäckat med intressanta ämnen.


Hoppas detta är något som kan fall er i smaken, trevlig lyssning!

Av podcasts.nu - Publiserad 2023-04-18

Uppdaterad 2023-04-18