Eurovision 2024: Här är de bästa podcasterna för att ladda upp

Vill du hålla dig uppdaterad inför Eurovision 2024? Då är det dags att börja lyssna på några av de bästa podcasterna som fokuserar på den stora musiktävlingen. Ta del av spännande diskussioner, analyser och insiderinformation för att få en djupare förståelse och uppskattning för Eurovision 2024 - nedan hittar du de fem bästa podcasterna som gör dig redo inför årets stora musiktävling.

Schlagervännerna

"Schlagervännerna" är en populär podcast som fokuserar på schlagermusik och allt som har med den svenska schlagerkulturen att göra. I podcasten diskuteras olika schlagerlåtar, artister, Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Programledarna delar med sig av sina favoriter, analyserar låttexter och musikaliska arrangemang samt bjuder in gäster från musikbranschen för att diskutera och dela sina erfarenheter. För att hålla dig ännu mer uppdaterad kan du även höra på ESC-drottningen Loreen om bra Eurovision-låtar - "Schlagervännerna" är ett måste för alla fans av tävlingen och ger en underhållande inblick i den svenska schlagerhistorien.

Schlagerkoll

"Schlagerkoll" är en annan populär podcast som tar upp allt som har med både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest att göra. I varje avsnitt diskuteras olika aspekter av schlagergenren, som till exempel aktuella låtar, artister, peppning inför den stora kvällen och mycket mer. Programledarna Tobbe Ek, Jenny Ågren och Markus Larsson delar med sig av sina åsikter, recensioner och analyser av aktuella och klassiska schlagerlåtar. Denna podcast från Aftonbladet är perfekt för dig som vill hålla koll på Eurovision 2024 odds och allt annat som har med årets stora musiktävling att göra - lyssna på podcasten för att vara säker på att du inte missar något.

ESCSnack

I podcasten "ESCSnack" får du en djupdykning i Eurovision Song Contest. I podcasten diskuteras allt från låtarna och artisterna till tävlingens historia och olika länder som deltar. Programledarna delar med sig av sina åsikter, analyser och favoriter inför varje års Eurovision. "ESCSnack" ger lyssnarna en djupare inblick i Eurovision-världen och skapar en gemenskap för fans av tävlingen. Med intressanta gäster och engagerande diskussioner är detta en podcast som inte bara underhåller, utan också informerar om allt som rör Eurovision Song Contest - detta kan vara särskilt intressant för att hålla koll på när de olika bidragen tävlar i år på Malmö Arena. 

Mellopodden

Ett annat tips på podd om Mello är Sofia Daléns podcast som främst fokuserar på Melodifestivalen och Sveriges uttagning till Eurovision Song Contest. I "Mellopodden" diskuteras det allt från låtarna och artisterna till tävlingens historia och kontroverser. I denna podcast delar de med sig av sina åsikter, analyserar bidragen och ger sina förutsägelser om vilka låtar som kan gå vidare i tävlingen. Podcasten är ett måste för alla Melodifestivalen-fans och ger en underhållande och informativ inblick i en av Sveriges mest älskade musiktraditioner - detta gör att du med säkerhet kan hålla dig uppdaterad med allt som förväntas inför den stora musiktävlingen ESC i år.

Vi snackar Eurovision här

Slutligen finns det podcasten "Vi snackar Eurovision här" som tar upp allt som har med Eurovision att göra. Här får du lyssna på intervjuer med artister, diskussioner om ESC-historia och mycket mer. Att lyssna på denna podcast är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad om det senaste inom Eurovision-världen och samtidigt få höra olika åsikter och analyser. "Vi snackar Eurovision här" har funnits i flera år och gör att ännu fler Eurovision-fans kan fördjupa sitt intresse för musiktävlingen och lära sig mer om bidragen från de olika länderna - det är en underhållande och mångsidig podcast som passar perfekt för den som älskar Eurovision och vill ladda upp inför årets tävling.

Oavsett om du är ett stort Eurovision-fan eller bara nyfiken på att lära dig mer om tävlingen, finns det en podcast som passar för dig. Ta del av spännande diskussioner, intressanta fakta och passionerade åsikter genom att lyssna på någon av dessa fantastiska Eurovision-podcasts - detta kan vara särskilt underhållande eftersom den stora musiktävlingen faktiskt äger rum i Sverige i år. Podcasts är det utmärkta sättet för att ladda upp inför tävlingen, där du samtidigt kan få en större förståelse för hur allt går till och vad du kan förvänta dig i år.

Av podcasts.nu - Publiserad 2024-04-19

Uppdaterad 2024-04-19