Lär dig om budget och ekonomi medan du kopplar av under semestern

Känslan när det äntligen är dags för semester är oslagbar. Fast har du också märkt att det ganska snabbt kan bli lite tråkigt, om än skönt? Då är podcast en perfekt lösning. Du kan lära dig mycket om ekonomi, finans, sparande medan du slappnar av. Du kan sköta trädgården, laga mat eller ligga på en sandstrand samtidigt som du lyssnar på ekonomipoddar under semestern och lär dig nya tips och råd om privatekonomi eller investeringar.

Sparpodden

Sparpodden handlar om att hjälpa lyssnarna att få kontroll över sina pengar och lära sig att spara. Varje avsnitt innehåller tips och råd om hur man börjar spara, vad man ska tänka på när man investerar, hur man kan minska sina utgifter och mycket mer. Podden har även intervjuer med finansiella experter som ger lyssnarna en djupare insikt i olika finansiella frågor. Lyssnarna får även höra personliga berättelser från andra som delar med sig av sina erfarenheter och lärdomar när det gäller sparande.

Rikatillsammans

Rikatillsammans är inte bara en podcast, utan även en hel platform med ett stort utbud av produkter och tjänster för att hjälpa människor att leva ett rikare liv. Podcasten bjuder in experter som kan hjälpa användarna att ta kontroll över sin ekonomi, lösa problem med skuldsanering och investera pengar på bästa sätt. Podden är ett bra första steg i att få hjälp med att uppnå ekonomiska mål.

#PrataPengar

#Pratapengar är en podcast som handlar om ekonomi i helhet men även personlig ekonomi. Podcasten riktar sig till alla som vill lära sig mer om hur man kan få kontroll över sin ekonomi och skapa en bättre framtid för sig själva. Programmet diskuterar olika sätt att spara pengar, investera, hantera skulder och mycket mer. Det ger lyssnarna verktyg för att ta kontroll över sin ekonomi och göra smartare val när det gäller att hantera sina pengar. Podcasten har intervjuer med experter inom finansiella sektorer, samt tips och tricks från vanliga människor som har lyckats med att få kontroll över sin finansiella situation.

Börssnack

Börssnack är en podcast som fokuserar på investeringsinformation och diskussioner om aktier, fonder, valutor och andra finansiella instrument. De har också en stor plattform med ett forum där användare diskuterar investeringsstrategier, dela sina erfarenheter och idéer. Podcasten är ett bra sätt att få eninblick i världen av finans och investeringar. Börssnack är ett utmärkt verktyg för att hjälpa investerare att ta bättre beslut och få ut det mesta av sina investeringar.

Av podcasts.nu - Publiserad 2023-08-08

Uppdaterad 2023-08-08