Rikoshet

En podcast av: Florjan Binaj
Emijsoni RIKOSHET është një emisjon radiofonik i përjavshēm humoristik i cili ka filluar në 1 Mars 2006 në Top Albania Radio me autorë dhe producentë Florjan Binaj dhe Indrit Topi dhe prej 2012-ës bashkëprezantues Adi Pojana dhe Salsano Rrapi.
Emijsoni RIKOSHET është një emisjon radiofonik i përjavshēm humoristik i cili ka filluar në 1 Mars 2006 në Top Albania Radio me autorë dhe producentë Florjan Binaj dhe Indrit Topi dhe prej 2012-ës bashkëprezantues Adi Pojana dhe Salsano Rrapi.