Poddar om betting

Poddar om betting

Här samlar vi poddar för er som gillar betting. När nu EM 2021 har börjat så är det många som gillar att slänga in ett bet på några matcher. Du kan också hitta våra tips på Poddar om fotbolls-EM

Senaste avsnitten

Bettingpoddar som kan ge extra klirr i kassan

Intresset för spel i olika former har ökat markant bland oss svenskar. När det gäller betting på sport så har många även insett att det är kunskapen i grunden ihop med en stor portion tur som avgör om ett lagt spel ska vinnas eller förloras. Gillar man att lägga spel på olika matchers och evenemangs utgång, ja då kan det också vara bra att ta rygg på de som vet vad de snackar om. Här på podcasts.nu så hittar man också ett gäng bra poddar om betting, som alla kan hjälpa dig att utöka sommarens semesterkassa till det bättre.

För många som gillar betting så har det självklara valet också blivit att vända sig till någon av alla de olika bettingsidor på casinoutansvensklicens.co som finns att hitta. Det är alltid rekommenderat att vända sig till en bra jämförelsesajt för olika bettingsidor för både erfarna- som helt nya spelare. Här kan man alltid hitta mängder av olika oberoende recensioner av olika spelbolag, se över vilka välkomstbonusar som finns att hämta hem och även enkelt kunna se över vilket spelutbud som finns att tillgå med mera.

Betting Book Club

Den här podcasten är som gjuten för den som vill ta sitt hobbyspelande till nya nivåer. Här går nämligen den kunniga podcastvärden Victor Haghani igenom flera allmänna strategier och synsätt på hur man ska tänka när det kommer till betting. De tio minuter korta avsnitten tillägnas åt välgrundade tips och rekommendationer.

Betfair Betting Podcast

I den här härliga podden sitter tre spelexperter och diskuterar och analyserar olika sportevent och matcher för att sedan komma med sina rekommendationer. De har lång erfarenhet av klassisk betting och den mer moderna typen – livespel. För alla svenskar som gillar att lägga en slant på att favoritlaget ska vinna sin spännande match för dagen eller på andra spelalternativ så är det ofta just livespelen som lockar. När man spelar live så kan man välja och vraka från ett ofta massivt spelutbud om vad som ska hända och ske i en särskild match i realtid.
Detta går exempelvis att göra i det pågående Ishockey-VM som spelar sin finalmatch på självaste nationaldagen den 6 juni. Därefter tar dröjer det enbart 5 korta dagars återhämtning innan det också är dags för fotbolls-EM 2021. 11 juni är det avspark i EM och där vi alla sedan har en hel månadslång fotbollsfest att se fram emot innan finalen spelas på Wembley i London 11 juli.
Vi väntar med spänning på vad Betfair Betting Podcast ska komma med för tips inför dessa matcher!

Monetos Betting

Att denna danska långkörare skulle rekommenderas kommer knappast som någon överraskning. Med över 200 avsnitt i bagaget och med fokus på just fotboll är det hett tips att lyssna in sig på Monetos Betting inför fotbolls-EM 2021.
Precis som när det kommer till Betfair Betting Podcast har Monetos bra koll på klassisk spel såväl som livespel. Att just livespel har blivit en sådan succé är inte så konstigt sett till att det faktiskt går att placera sina insatser medan en match pågår, alltså samtidigt som man ser den på TV eller via spelbolagets streamingtjänst, och på så vis även höja spänningen ytterligare. En fördel som många uppskattar som gillar att spela live är att man enklare kan förutse vad som ska hända och ske i en särskild match som man tittar på innan man sedan lägger ett- eller flera spel på utgången.
Det finns även få saker som ökar spelbolagens omsättning så enormt mycket som just stora mästerskap gör. Med detta sagt så kan man också kallt räkna med att spelbolagen- precis som spelarna och supportrarna även har en fantastisk sommar att kunna se fram emot.
Att följa Sveriges väg mot framgång i EM ska onekligen bli riktigt spännande, särskilt när Sverige sällan har haft en sådan stark offensiv spets av unga talanger som just nu. Efter att fotbolls-EM har avgjorts så har vi alla knappa två veckor på oss att ladda om innan det 23 juli-8 augusti är dags för världens största idrottsarrangemang, sommar-OS i Tokyo. Med dessa poddar nära till hands, kan man också få de där sista tipsen som behövs innan betten läggs.