Poddar om Champions League

Poddar om Champions League

Fotbollspoddar för dig som älskar Champions League

Fotbollspoddar för dig som älskar Champions League

Den 66:e upplagan av världens största klubbturnering för fotbollslag, Champions League, närmar sig sitt spännande slut. Årets final kommer att spelas 29 maj på Atatürk Olimpiyat Stadyumu i Turkiet. Innan alla fotbollsälskare världen över kommer att kunna ladda upp för en förhoppningsvis magisk final så ska självklart också semifinalerna spelas.


Vilka vinner då till slut årets Champions League? Ja om man ska tro de flesta stora spelbolag, sportportaler och bettingsidor på marknaden så är det även Real Madrid som är huvudfavoriter till segern. Om du söker uppladdning inför vad som komma skall, så ger vi här tips på fotbollspoddar för dig som älskar Champions League!

Official UEFA Champions League Podcast

Just nu händer det mycket med turneringen som under 2024 kommer att genomföra en reform. Vill du hänga med på de senaste nyheterna om den grandiosa fotbollsturneringen Champions League? Då finns UEFA:s officiella podcast, som leds av Rob Daly och Chris Parrott samt journalister runt om i världen.

Tutto Balutto

En svensk podd som ofta kommer på tal – och det med rätta! I Tutto Balutto som funnits i många år, snackar de två profilerna Gusten Dahlin och Thomas Wilbacher om all typ av fotboll. Från Allsvenskan till Serie A. Från Premier League till Champions League. Med andra ord finns här någonting för alla. Underhållande är det också!

ESPN FC

En av de hetaste internationella fotbollspoddarna idag hålls av sporthuset ESPN som växer så det knakar på sociala medier. Podden varierar mellan sina värdar och håller ett högt tryck med släpp av avsnitt.
Flest episoder görs däremot av duon Gabriele Marcotti och Julien Laurens som har bred kunskap om klubb-och landslagsfotboll, samt den politiska sidan av sporten. Inte minst är det just nu väldigt intressant att höra dem diskutera den hårt kritiserade Superligan som skakat om fotbollsvärlden.

Fotbollskanalen Headlines

Undrar du vad som skrivs om fotboll i Sverige men också runt om i världen, utan att riktigt orka söka upp all information? I korta avsnitt sammanfattar Fotbollskanalens journalist Frederic Pavlidis de stora rubrikerna från internationella tidningar och övriga snackisar. Här ryms en hel del fokus på Champions League. Perfekta recaps för dig som vill vara uppdaterad med senaste nytt!

Viaplay Fotboll Podcast

Streamingtjänsten Viaplay som sänder Premier League och Champions League har en egen fotbollspodcast som heter duga. Här diskuteras veckans stora ämnen i fotbollsvärlden där fokuset framförallt ligger på ovannämnda ligor. Ombord är experterna Bojan Djordjic, Glenn Strömberg, Martin Åslund, Jonas Olsson och Pontus Kåmark